02/05/2020

Řezy Harlekýn...

...jsou rychlé a moc dobré

TĚSTO :
20 dkg pol.mouky
15 dkg cukru
2 lžíce kakaa
1 kypřící prášek do pečiva
4 žloutky
100 ml vody
200 ml oleje
sníh ze 4 bílků
KRÉM :
2 smetany na šlehání
2 lžíce Granka
1 ztužovač za studena od Dr Oetkera-vše vyšlehat
POSTUP PŘÍPRAVY:
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva a kakao.
Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.Pečeme na 180°C asi 20 minut.Krém natřeme na upečenou a vychladlou buchtu, posypeme čokoládovými hoblinkami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře