...rychlé a dobré...
3 hrnky hladké mouky
1 hrnek kefíru
1 vejce
2 polévkové lžíce oleje
½ lžičky soli
½ lžičky jedlé sody
1 vejce
2 polévkové lžíce oleje
½ lžičky soli
½ lžičky jedlé sody
Hladkou mouku smíchejte se sodou,
ta nahradí droždí a nemusíte čekat, než těsto vykyne.
Pak přidejte ostatní ingredience a vypracujte hladké, nelepivé těsto.
Vytvarujte rukou placky a smažte v rozpáleném oleji.
Na závěr potřete kečupem, můžete přidat i prolisovaný česnek a posypte pěknou vrstvou sýra.
Dobrou chuť.
Skvělý a jednoduchý recept a není tam droždí 😀 To určitě vyzkouším, langoše mám ráda 👍😉
OdpovědětVymazatVyzkouším👍
OdpovědětVymazatKdysi jsem langoše dělávala, recept jsem měla od švagrové že Slovenska. Děkuji za připomenutí.
OdpovědětVymazat