... je v nich hodně škvarků a nejlepší jsou vlažné...
3 dkg čerstvého droždí
22 dkg nasekaných škvarků
špetka soli
80 ml vlažného mléka
Všechno dám do mísy a zadělám , kvásek zvlášť nedělám.
Po vykynutí udělám bochánky, nechám ještě chvilku na plechu vykynout,
pak potřu rozšlehaným vajíčkem.
Peču na 180°C asi 25-30 minut.
Vypadají krásně, škvarky mám moc ráda, recept si z dovolením ukládám a placky vyzkouším. Děkuji a přeji pěkný máj :-) Alena
OdpovědětVymazatMaru receptík jsem si od tebe opsala,ale představ si,že se u nás nějak vypařily škvarky,no nevím kdo je snědl,když já nééé. Nevadí budou příště po vyškvaření sádla..moc zdravím. Miluš
OdpovědětVymazatTo bych měla vyzkoušet.Manžel si škvaří doma sádlo a má tolik škvarků.
OdpovědětVymazatDíky,opisuji